Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

διάλογος...

- Δηλαδή διαβάζει κιόλας..
- Ναι..
- Και τι διαβάζει ρε συ? καμιά Χρυσηίδα, μήπως τίποτα έρωτες στη βροχή ή στο χιονιά?
- όχι ρε.. ή μάλλον, όχι μόνο!
- Δηλαδή μπορεί να αρθρώσει δυο λέξεις και να σκεφτεί δυο έννοιες ας πούμε, πέρα από τις ανησυχίες της για την επόμενη σειρά της μαξ φάκτορ?
- Ναι.. έτσι φαίνεται.. και σταμάτα να είσαι τόσο καυστικός.
- Και είσαι σίγουρος πως είναι αυτή η ίδια στη φωτό?
- Ηλίθιος είσαι? Τι θα ανέβαζε? την αδερφή της??


- Μάλιστα.. εντάξει.. δεν αντιλέγω.. ωραία φωτό, ωραίο προφίλ, όμορφη και καλλιεργημένη πιθανώς.. χμ..
- ...
- Δεν στέκει ρε μαλάκα!
- Τι δεν στέκει βρε ρατσιστικό, σεξιστικό, σοβινιστικό γουρούνι?
- εεεε αφού όλα αυτά τα ωραία.. παντρεμένα μαζί, δεν κολλάνε!
- Στο μυαλό σου το κλούβιο μέσα απλά δεν χωράνε βρε αδιάβαστε φαλλοκράτη! που θα κρίνεις και την πνευματική καλλιέργεια... 
- καλά ντε.. μην θυμώνεις.
- μα γίνεσαι μαλάκας ώρες ώρες ρε φίλε. 
- Παντέλο, κόψε τις μαλακίες τώρα και το υφάκι του θιγμένου. Νόστιμη, με στυλ, καλλιεργημένη, σε λίγο θα μας πεις πως είναι και χρυσοχέρα και μαγείρισσα και πως πλέκει κιόλας και είναι και μια γλύκα! πετμέζι!!!
ορίστε! το βρήκα.. τι γλύκα, πετμέζι και κουραφέξαλα... ξινή θα είναι! Αυτό είναι! έχει να χαμογελάει σε άνθρωπο από πρόπερσι... σίγουρα.. χα! 
- Δημήτρη με κουράζεις... όμορφη την βρίσκεις γιατί σου άρεσε μια φωτογραφία της. Υπάρχουν ένα σωρό όμορφες και καλλιεργημένες και ό,τι άλλο θέλεις εκεί έξω. όλα είναι υποκειμενικά. Και εν πάση περιπτώσει, μιας και μιλάμε για μένα, σου ζήτησα την γνώμη σου για να πάψεις να με τρελαίνεις συνέχεια πως δεν μου αρέσει καμία και ποτέ!  Ε... ορίστε λοιπόν. Μια κοπέλα σαν κι αυτή, πιθανώς να μου άρεσε.
- Χα χαχααα  παντρεμένη θα είναι! χαχαααχαχ  ή θα έχει σχέση με έναν μουντρούχο βιβλιοθηκονόμο τα πέντε τελευταία χρόνια! χαααααχαχαχαααχ
- Ας έχει και παιδιά.. ποιος νοιάζεται.. αυτό που λέω εγώ είναι πως γυναίκα που διαβάζει, σίγουρα είναι διαφορετική από όλες τις άλλες, τις ίδιες. 
- Όπα?? τώρα ποιος κρατάει σφικτά τον φαλλό του...? ε?? "τις άλλες?? τις ίδιες??" σεξιστικό γουρούνι είσαι τελικά και φαίνεσαι! χοχοχο 
- χέσε μας ρε Μήτσο.. καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. οι άντρες είμαστε πολύ χειρότεροι.. 
- καταλαβαίνω...
- ...
- ...


- σωπάσαμε...
- Μίλα της.


2 σχόλια: